Επίσκεψη του Ν. Θηβαίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

logo_vouli-02

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λιβαδειά, 21/12/2018

Επίσκεψη του Ν. Θηβαίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού επισκέφτηκε ο βουλευτής Ν. Θηβαίος, όπου συναντήθηκε με τον νέο Δ/ντή, κ. Χονδρό, στελέχη και εργαζόμενους της ΕΤΑΔ. Ενημερώθηκε για τις νέες εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις, το πρόγραμμα λειτουργίας αλλά και τις προοπτικές του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο λειτουργεί φέτος με αυτεπιστασία της ΕΤΑΔ και, όπως τονίστηκε από όλους, είναι απαραίτητος ο καλύτερος δυνατός συντονισμός της ΕΤΑΔ, των στελεχών της στο ΧΚΠ, της Περιφέρειας, της Τροχαίας και του Δήμου. Οι καλές προοπτικές με τις οποίες ξεκινά φέτος τη λειτουργία του το ΧΚΠ αποτελούν και ένα στοίχημα για τη συνέχεια ώστε ο Παρνασσός να αναπτύξει στο μέγιστο τις αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει στον τομέα του τουρισμού αλλά και στην αθλητική χιονοδρομία.

Ο βουλευτής τόνισε ότι είναι στη διάθεση των στελεχών της ΕΤΑΔ και της αυτοδιοίκησης αλλά και των επαγγελματικών φορέων της περιοχής ώστε να υλοποιηθούν οι αναπτυξιακοί στόχοι που έχουν τεθεί για την ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού.

Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου

P1100379aP1100389a

This entry was posted in 2018, Βοιωτία, Δελτία Τύπου, Περιβάλλον, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.