Μεγάλη ενίσχυση των Δημόσιων Νοσοκομείων με επιπλέον προσωπικό

logo_vouli-02

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 8/10/2018

«Μεγάλη ενίσχυση των Δημόσιων Νοσοκομείων με επιπλέον προσωπικό»

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ προχωρά στην πρόσληψη συνολικά χιλίων πεντακοσίων εβδομήντα πέντε (1575) ατόμων, τα οποία θα στελεχώσουν τις δομές Δημόσιας Υγείας αλλά και τα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης με τίτλο «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση – PHILOS».

Συγκεκριμένα στο νομό Βοιωτίας τα Νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας ενισχύονται με:

1 παιδίατρο, 1 παθολόγο, 1 γυναικολόγο, 2 νοσηλευτές, 1 μαία, 1 ψυχολογο, 1 κοιν. λειτουργό, 1 διερμηνέα (σύνολο 9) (ΓΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ)

και

1 παιδίατρο, 2 παθολόγους, 2 νοσηλευτές, 1 μαία, 1 ψυχολόγο, 1 κοιν. λειτουργό, 2 διερμηνείς (σύνολο 10) (ΓΝ ΘΗΒΑΣ)

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που παραχωρείται στη Βοιωτία τόσο πολυάριθμο επιστημονικό προσωπικό για τα νοσοκομεία από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Με αυτόν τον τρόπο ικανοποιείται απόλυτα η πρόταση της Διοικήτριας του νοσοκομείου Λιβαδειάς, κ Βαλλά, που είχε κατατεθεί σε επίσκεψή της στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.  παρουσία του Υποδιοικητή του Νοσοκομείου Θηβών, Αντώνη Αγάτσα και του βουλευτή Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου.

Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου

w09-95216uh

This entry was posted in 2018, Βοιωτία, Δελτία Τύπου, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.