Σε Ανθοχώρι και Προφήτη Ηλία ο βουλευτής Νίκος Θηβαίος

Untitled-1Σε Ανθοχώρι και Προφήτη Ηλία ο βουλευτής Νίκος Θηβαίος

Λιβαδειά, 2 Οκτωβρίου 2018

Το Ανθοχώρι και τον Προφήτη Ηλία επισκέφτηκε χτες ο βουλευτής Νίκος Θηβαίος, προκειμένου να ενημερωθεί για το μέγεθος των ζημιών που προκάλεσαν οι πλημμύρες των τελευταίων ημερών.

Σε ενημέρωσή του, από τους κατοίκους των χωριών, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε άμεση παρουσία των συνεργείων του ΕΛΓΑ προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία των δηλώσεων. Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περιοχή εντοπίζεται εδώ και πολλά χρόνια, μιας και ο συγκεκριμένος κάμπος λειτουργεί ως λεκάνη ανάσχεσης. Επιτακτική είναι η ανάγκη για την ολοκλήρωση του αναδασμού του Ανθοχωρίου που εκκρεμεί πάνω από 20 χρόνια.

Η αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι θα χρηματοδοτήσει την υδραυλική μελέτη προκειμένου ο φάκελος να προωθηθεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την ολοκλήρωση του αναδασμού.

Ο βουλευτής δεσμεύτηκε να συνεργαστεί άμεσα με την περιφέρεια για την επιτάχυνση της μελέτης και στη συνέχεια για τη χρηματοδότηση του έργου.

Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου

 

This entry was posted in 2018, Βοιωτία, Δελτία Τύπου, Περιβάλλον, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.