Συνάντηση του βουλευτή Ν. Θηβαίου με τον Γ.Γ. Υποδομών Γ. Δέδε

logo_vouli-02

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 21/09/2018

«Συνάντηση του βουλευτή Ν. Θηβαίου με τον Γ.Γ. Υποδομών Γ. Δέδε»

Με διάθεση επίλυσης αντιμετώπισε ο Γ.Γ. Υποδομών κ. Δέδες τα προβλήματα που του εξέθεσε ο βουλευτής Βοιωτία, Ν. Θηβαίος, κατά τη συνάντησή τους μετά και το κλείσιμο του «90» από τη «Νέα Οδό».

Αναφορικά με τις δικαιολογημένες αιτιάσεις του Δήμου Θηβαίων και των φορέων της πόλης για τα ζητήματα που αφορούν τη στάση των λεωφορείων, τη μεταφορά φοιτητών και στρατιωτικών και τη διευκόλυνση των ταξί, ο Γ.Γ. δεσμεύτηκε να συναντηθεί άμεσα με τους υπεύθυνους της «Νέας Οδού» προκειμένου να βρεθεί καταλληλότερη σημείο, πλησιέστερο στα διόδια της Θήβας, και να δημιουργηθεί χώρος προσωρινής στάσης για τη διευκόλυνση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Επιπλέον, υπήρξε ενημέρωση από την πλευρά του Γ.Γ. ότι στις αρχές του επόμενου έτους πρόκειται να κλείσει η διαδικασία δημοπράτησης για την εγκατάσταση πλήρους ηλεκτρονικού συστήματος αναλογικής χρέωσης διοδίων τελών, έργο που θα επιλύει οριστικά την αδικία που επιφέρουν τα μετωπικά διόδια.

Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου

w09-95216uh

This entry was posted in 2018, Δελτία Τύπου, Οδική Ασφάλεια, Περιβάλλον, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.