Το θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έθεσε ο βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος στην Επιτροπή Περιφερειών

logo_vouli-02

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 13/03/2018

«Το θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έθεσε ο βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος στην Επιτροπή Περιφερειών»

Στην τοποθέτησή του στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών με θέμα «Αναπτυξιακές και κοινωνικές δράσεις στις τηλεπικοινωνίες στις Περιφέρειες», ο βουλευτής έθεσε το αίτημα της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας για καθολική κάλυψη ψηφιακού σήματος της Περιφέρειας σύμφωνα με το νομοσχέδιο που θα έρθει προς ψήφιση.

Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη να υπάρξει αντίστοιχη κάλυψη και για τα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια.

Απαντώντας ο ΓΓ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ Βασίλειος Μαγκλάρας ανέφερε πως πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα, παρ’ όλη την εκκρεμότητα της αδειοδότησης των περιφερειακών καναλιών που υφίσταται σήμερα. Ταυτόχρονα δήλωσε πως σήμερα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των περιφερειακών καναλιών και πως θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για τη μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη, σε πρώτη φάση, των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Μπορείτε να δείτε την τοποθέτηση του βουλευτή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://youtu.be/Cjh89HtIfEY

Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου

This entry was posted in 2018, Βοιωτία, Δελτία Τύπου, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.