Συνάντηση Ν. Θηβαίου με τον Πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

logo_vouli-02

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 23/02/2018

«Συνάντηση Ν. Θηβαίου με τον Πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών»

Συνάντηση είχε ο βουλευτής Βοιωτίας, Νίκος Θηβαίος, με τον Πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γεώργιο Παπαδούλη. Με αφορμή την παραχώρηση ακινήτου από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το οποίο πρόκειται να στεγάσει δραστηριότητες του Πανεπιστημίου  στην Αλίαρτο, ο κ. Θηβαίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρύτανη τις προοπτικές τόσο για τον αγροτικό κόσμο της περιοχής όσο και για τους σπουδαστές που θα δραστηριοποιηθούν στην περιοχή.

Λόγος έγινε ακόμη για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νομού Βοιωτίας σε επίπεδο αγροτικής παραγωγής και τους τρόπους που η Πολιτεία μπορεί να παρέμβει για την ανάδειξη των τοπικών αγροτικών προϊόντων. Σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκε η προοπτική ανάπτυξης τμημάτων του Πανεπιστημίου που θα συμβάλλουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής.

Ο Πρύτανης δέχτηκε με χαρά να συμβάλει σε Ημερίδα που θα διοργανώσει ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων με θέμα την αναπτυξιακή προοπτική της αμπελοκαλλιέργειας στην περιοχή.

Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου

IMG_20180222_155106IMG_20180222_155121

 

This entry was posted in 2018, Βοιωτία, Δελτία Τύπου, Περιβάλλον, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.