Επίσκεψη Νίκου Θηβαίου σε Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού και Αράχωβα

SONY DSC

DSC08764

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 24/10/2017

«Επίσκεψη Νίκου Θηβαίου σε Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού και Αράχωβα»

Ο βουλευτής Βοιωτίας, Νίκος Θηβαίος, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού εν όψει της χειμερινής περιόδου και να ξεναγηθεί από τον διευθυντή κ. Κώστα Ξυπόλητο στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, στα «Κελάρια» και στη «Φτερόλακα». Μετά από πολλά χρόνια αδράνειας, σήμερα κατασκευάζονται χιονοπαγίδες, ο αναβατήρας «Οδυσσέας» είναι έτοιμος προς χρήση και τα service των υπόλοιπων αναβατήρων προχωρούν κανονικά.

Στη συνέχεια, ο κ. Θηβαίος συναντήθηκε στην Αράχωβα με αντιπροσωπεία τοπικών ξενοδόχων, με τους οποίους συζήτησε τις προοπτικές και τις προκλήσεις της χειμερινής περιόδου. Ιδιαίτερος λόγος έγινε για τους τρόπους προβολής της Αράχωβας και του ΧΚΠ στην κατεύθυνση προσέλκυσης οργανωμένου τουρισμού.

Ο βουλευτής δεσμεύτηκε να διερευνήσει όλες τις δυνατότητες χρηματοδότησης για τέτοιου είδους προγράμματα, είτε μέσω της Περιφέρειας, είτε μέσω του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου

This entry was posted in 2017, Δελτία Τύπου, Περιβάλλον, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.