«Όχι στις παρεμβάσεις». Δυναμικό παρόν στο Υπουργείο…

2017 0623-01

«Όχι στις παρεμβάσεις». Δυναμικό παρόν στο Υπουργείο…

23 Ιουνίου 2017

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η συνάντηση της επιτροπής των θεσμικών παραγόντων και φορέων της Λιβαδειάς με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Παραβρέθηκαν στη συνάντηση η Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου, ο βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Λιβαδειάς, πρώην Δήμαρχος Λιβαδειάς και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός Αριστείδης Ρούσσαρης, οι αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδος Φανή Παπαθωμά και Γιάννης Ταγκαλέγκας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας Κώστας Νίκας, ο επικεφαλής της ελλάσονος μειοψηφίας του Δήμου Λιβαδειάς Γιώργος Ζιώγας, ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Τσιτσικλής, οι εκπρόσωποι της Λέσχης Φίλων Λεβαδειακού Δημήτρης Μανούσκος και Ισίδωρος Ρήγας καθώς επίσης και ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ Λεβαδειακός Γιάννης Παπαδήμος.

Υπήρξε κατ’ αρχάς εισηγητική τοποθέτηση της Δημάρχου Λιβαδειάς Γιώτας Πούλου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Θηβαίου.

Ακολούθησε νομική επιχειρηματολογία εκ μέρους του πρώην Δημάρχου Λιβαδειάς, πρώην προέδρου της ΠΑΕ Λεβαδειακός και δικηγόρου Αριστείδη Ρούσσαρη και κατόπιν τοποθετήσεις όλων των εκπροσώπων των θεσμών και των φορέων.

Εκ μέρους της επιτροπής υπήρξε ενωτική και δυναμική τοποθέτηση με άξονα το κοινό αίτημα όχι στις παρεμβάσεις, ναι στην εφαρμογή του νόμου και της δικαιοσύνης.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει καμία παρέμβαση και θα εφαρμοστούν οι νόμοι ενώ διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα έχουν αναγραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο περί δήθεν παρεμβάσεων του αρμοδίου υπουργείου και του ιδίου.

http://www.siriosfm.gr/?p=64505

2017 0623-02

This entry was posted in 2017, Βοιωτία, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.