Συνάντηση του βουλευτή Ν. Θηβαίου με στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς

logo_vouli-02

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 11/4/2017

«Συνάντηση του βουλευτή Ν. Θηβαίου με στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς»

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχε προγραμματίσει ο βουλευτής Βοιωτίας, Νίκος Θηβαίος, με τους κ.κ. Κουτεντάκη και Ηλιάδη, υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, με θέμα την υποβάθμιση του υποκαταστήματος της Τράπεζας που λειτουργεί στο Δίστομο. Για το θέμα είχε προηγηθεί ερώτηση του βουλευτή προς τον Υπουργό Οικονομικών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Διστόμου, Αράχοβας, Αντίκυρας, κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος και ο εκπρόσωπος των κοινωνικών φορέων της περιοχής κ. Λουκάς Δημάκας.

Ο βουλευτής τόνισε την ανάγκη συνεχούς λειτουργίας του υποκαταστήματος, δεδομένου ότι είναι το μοναδικό εν λειτουργία τραπεζικό υποκατάστημα στο Δίστομο, εξυπηρετεί χιλιάδες συνταξιούχους και εργαζόμενους και μπορεί να διαδραματίσει καίριο ρόλο στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής.

Από την πλευρά της Τράπεζας, δεσμεύτηκαν για την επανεξέταση του ζητήματος αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα, οπότε και θα υπάρξει περαιτέρω συνεργασία για το θέμα.

Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου

This entry was posted in 2017, Βοιωτία, Δελτία Τύπου, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.