Συνάντηση του βουλευτή Ν. Θηβαίου και της Ν.Ε. Βοιωτίας με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Δημοτικό Κατάστημα Δομβραίνας

logo_vouli-02

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 24/4/2017

«Συνάντηση του βουλευτή Ν. Θηβαίου και της Ν.Ε. Βοιωτίας με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Δημοτικό Κατάστημα Δομβραίνας»

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Δομβραίνας, μεταξύ του βουλευτή Βοιωτίας και εκπροσώπων της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας, του Αντιδημάρχου, κ. Καμούτση, και των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων κκ. Κιούση Γ. (Δομβραίνας), Σάλτα Χρ. (Θίσβης), Κατσίβελου Μ. (Χώστια),  Σιαπάτη Στ.(Ελλοπία) και άλλων Τοπικών Συμβούλων.

Στη συνάντηση τα κύρια ζητήματα που θίχτηκαν αφορούσαν:

  1. Την ενίσχυση των Αγροτικών Ιατρείων και Κέντρων Υγείας. Ο βουλευτής ενημέρωσε σχετικά με τη δημιουργία δύο Τοπικών Μονάδων Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ) στο Δήμο Θήβας. Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίστηκε ο από κοινού συντονισμός των προσπαθειών για την αύξηση του αριθμού των οργανικών θέσεων ιατρών και αγροτικών ιατρών.
  2. Το θέμα της αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής, εν όψει και των αυξημένων αναγκών της τουριστικής περιόδου.
  3. Το θέμα της βελτίωσης του τηλεοπτικού σήματος της DIGEA για την περιοχή, ζήτημα που είχε ήδη αναδείξει ο βουλευτής με ερώτησή του προς τον αρμόδιο υπουργό.

Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου

This entry was posted in 2017, Βοιωτία, Δελτία Τύπου, Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.