Συνάντηση Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ και Ν. Θηβαίου με τον Α.Σ. Ορχομενού

2017 0619-01

Συνάντηση Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ και Ν. Θηβαίου με τον Α.Σ. Ορχομενού

19 Ιουνίου 2017

Με εκπροσώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ορχομενού συναντήθηκε  η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας,  παρουσία του βουλευτή Νίκου Θηβαίου.

Στη συνάντηση αναφέρθηκαν τα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν τους αγρότες της περιοχής, όπως η πορεία εκκαθάρισης του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας και οι δυνατότητες διευθέτησης των χρεών των αγροτών. Στο θέμα αυτό, ο βουλευτής τόνισε πως έχει ήδη καταθέσει σχετική ερώτηση προς το Υπουργείο Οικονομικών και περιμένει άμεσα την απάντηση, για την οποία και θα τους ενημερώσει.

Επίσης, συζητήθηκε η δυνατότητα ρύθμισης των ασφαλιστικών εισφορών του β’ εξαμήνου του 2016, η πορεία εκκαθάρισης της πρώην Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λιβαδειάς, το θέμα των επιμορφωτικών σεμιναρίων για τους νέους αγρότες, καθώς και το πρόβλημα των κλοπών αγροτικών προϊόντων από μικρή ομάδα Ρομά της περιοχής.

Από την πλευρά του, ο κ. Θηβαίος, διαβεβαίωσε πως τα παραπάνω ζητήματα θα τεθούν στα αρμόδια Υπουργεία και θα υπάρξει ενημέρωση των αγροτών σε νέα συνάντηση.

http://www.siriosfm.gr/?p=64431

This entry was posted in 2017, Βοιωτία, Περιβάλλον, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.