Επίσκεψη του βουλευτή Ν. Θηβαίου στα Λεύκτρα

2017 0411-01

Επίσκεψη του βουλευτή Ν. Θηβαίου στα Λεύκτρα

11 Απριλίου 2017

Επίσκεψη στα Λεύκτρα πραγματοποίησε ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Νίκος Θηβαίος συνοδευόμενος από τον επικεφαλής του ΑΡΚ Θήβας Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Θηβαίων κ. Κόρδατζη Ιωάννη, την Παρασκευή 7 Απριλίου. Αρχικά συναντήθηκε στα κοινοτικό γραφείο των Λεύκτρων με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Τσαραμπάρη Χαράλαμπο όπου ανταλλάχτηκαν απόψεις για διάφορα θέματα και προβλήματα της τοπικής κοινωνίας με κυρίαρχα θέμα αυτό του καθορισμού του αιγιαλού της Λιβαδόστρας.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους αγρότες και τα αγροτικά προϊόντα, τις επιπτώσεις από την μόλυνση του Ασωπού, την πιστοποίηση των αγροτικών προϊόντων (πρόταση του κ. Κόρδατζη) και την διερεύνηση, από πλευράς του βουλευτή, απόκτησης ταυτότητας των αγροτικών προϊόντων Θήβας, ως Προϊόν Γεωγραφικής Ένδειξης ΠΓΕ (πρόταση προέδρου κου Τσαραμπάρη). Ο κ. Κόρδατζης ενημερώθηκε για τα προβλήματα των τελευταίων ημερών στα Λεύκτρα, αυτά του κοινοτικού καταστήματος αλλά και της ύδρευσης της Λιβαδόστρας. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Λευκτραίος πρώην Δημ. Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων Κος Νόκας Θέμης. Μετά το πέρας της συνάντησης στο κοινοτικό κατάστημα ο κ.ς Θηβαίος έκανε περιοδεία στα καφενεία της πλατείας όπου συνομίλησε με κατοίκους των Λεύκτρων.

http://thivarealnews.blogspot.com/2017/04/topika_77.html

This entry was posted in 2017, Βοιωτία, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.