Επίσκεψη – Συνάντηση του βουλευτή Ν. Θηβαίου στο ΠΕΔΥ Άσπρων Σπιτιών και στο Κοινοτικό Κατάστημα Αντίκυρας

logo_vouli-02

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 11/7/2017

«Επίσκεψη – Συνάντηση του βουλευτή Ν. Θηβαίου στο ΠΕΔΥ Άσπρων Σπιτιών και στο Κοινοτικό Κατάστημα Αντίκυρας»

Επίσκεψη – συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουλίου μεταξύ του βουλευτή Βοιωτίας και των εργαζομένων (υπαλλήλων και ιατρών) στο ΠΕΔΥ Άσπρων Σπιτιών. Στη συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά σε προβλήματα λειτουργίας της υπηρεσίας, στη βελτίωση που παρατηρείται σε θέματα καθημερινότητας από πλευράς ΥΠΕ, καθώς και στην αναγκαιότητα ενίσχυσης του αριθμού του ιατρικού προσωπικού

(μικροβιολόγος και ορθοπεδικός), για τα οποία ο κ. Θηβαίος δεσμεύτηκε ότι θα τα μεταφέρει προς την ηγεσία του υπουργείου.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκε τον πολιτιστικό χώρο Αλλοτροπία, στην Αντίκυρα Βοιωτίας, που δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής. Οι υπεύθυνοι του χώρου ξενάγησαν τον κ. Θηβαίο στις εγκαταστάσεις της Αλλοτροπίας και εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τη λειτουργία του χώρου.

Τέλος, ο κ. Θηβαίος συναντήθηκε στο Κοινοτικό Κατάστημα Αντίκυρας, με τον Αντιδήμαρχο κ. Βαλαούρα, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Ταμπίτσικα και το μέλος της Τοπικής Κοινότητας κα Σωτηρίου, καθώς και με τους εργαζόμενους. Συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής με την υπόσχεση ότι θα είναι αρωγός σε θέματα που θα αναδειχτούν από την κοινότητα.

Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου

2017 0711-02 ANTIKYRA2017 0711-01 ANTIKYRA

This entry was posted in 2017, Βοιωτία, Δελτία Τύπου, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.