Επίσκεψη ΓΓ Μεταφορών και Υποδομών κ. Βούρδα στην Αλίαρτο

logo_vouli-02

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 25/7/2017

«Επίσκεψη ΓΓ Μεταφορών και Υποδομών κ. Βούρδα στην Αλίαρτο»

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του ΓΓ Μεταφορών και Υποδομών κ. Α. Βούρδα στην πρόσκληση του Δημάρχου Αλιάρτου Θεσπιέων κ. Γ. Ντασιώτη και του Βουλευτή Βοιωτίας κ. Ν. Θηβαίου, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στις σιδηροδρομικές γραμμές της πόλης.

Ο ΓΓ Μεταφορών και Υποδομών κ. Βούρδας επισκέφτηκε τον χώρο όπου προτείνεται να κατασκευαστεί πεζογέφυρα και αφού διαπιστώθηκε εν πρώτοις η επάρκεια του ζωτικού χώρου δεσμεύτηκε για την άμεση υλοποίηση του έργου.

Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας έδωσε λύση και στο χρόνιο πρόβλημα σχετικά με τη διέλευση του αποχετευτικού αγωγού λυμάτων του Δήμου, κάτω από τις σιδηροδρομικές γραμμές.

Στη συνάντηση αυτή, ο βουλευτής Ν. Θηβαίος τόνισε την ανάγκη κατασκευής της πεζογέφυρας για την προστασία των κατοίκων της περιοχής και δεσμεύτηκε να είναι δίπλα στη δημοτική αρχή για τη συντομότερη δυνατή ολοκλήρωση του έργου της πεζογέφυρας, ενός έργου προϋπολογισμού περίπου 1.500.000€.

Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου

This entry was posted in 2017, Βοιωτία, Περιβάλλον, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.