Ο βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος σε συνέλευση των κατοίκων της Αλυκής

2016 0712-01

Ο βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος σε συνέλευση των κατοίκων της Αλυκής

10 Οκτωβρίου 2016

Σε συνέλευση των κατοίκων της Αλυκής, μετά από πρόσκληση του τοπικού συλλόγου, συμμετείχε ο βουλευτής Βοιωτίας, Νίκος Θηβαίος, μαζί με αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης ΑΡΚ, με επικεφαλής τον Δημοτικό Σύμβουλό, Γιάννη Κόρδατζη.
Έγινε ενημέρωση εκατέρωθεν και ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τους κατοίκους παρουσία και του Πρόεδρου του Τ.Ι. της Ξηρονομής κ. Στάθη Κειραλά για τα προβλήματα του οικισμού όπως το θέμα της υδροδότησης, της ποιότητας του νερού και την άδικη και εκβιαστική οικονομική επιβάρυνση των κατοίκων με την επιβολή από την Δημοτική Αρχή «ανταποδοτικού τέλους» χωρίς καμιά νομιμότητα καθώς και το θέμα της ολοκληρωμένης χωροθέτησης του οικισμού ώστε να καλύπτει τις ήδη δομημένες εκτάσεις του στα πλαίσια της νέας νομοθετικής ρύθμισης.
Στα πλαίσια αυτής της συζήτησης αναλήφθηκαν από κοινού δράσεις και παρεμβάσεις με στόχο την οριστική και τελεσίδικη λύση αυτών των προβλημάτων καθώς και την ανάδειξη των μεγάλων πλεονεκτημάτων της περιοχής.

http://thivarealnews.blogspot.com/2016/10/politiki_10.html

This entry was posted in 2016, Άρθρα, Περιβάλλον, Τοπική Αυτοδιοίκηση and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.