Ο Θηβαίος για τον Ασωπό

2016 0614-01

Ο Θηβαίος για τον Ασωπό

14 Ιουνίου 2016

«Όταν οι αγώνες και οι προτάσεις των κινημάτων των πολιτών για την απορρύπανση και τη θεσμική χωροθέτηση της περιοχής του Ασωπού υιοθετούνται και διευρύνονται από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Τανάγρας, τότε μπορούμε να ελπίζουμε. Οι μελέτες χρηματοδοτούνται με 40 περίπου εκατομμύρια ευρώ και έχουν ακριβές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, ενώ παράλληλα έχει εξασφαλιστεί η πορεία χρηματοδότησης του έργου. Είναι ένα στοίχημα του περιβαλλοντικού κινήματος, της Αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας που πρέπει με συνεργασία και επαγρύπνηση να κερδηθεί.»
Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Θηβαίος, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Τανάγρας τη Δευτέρα 13/6. Η σύσκεψη έγινε με αφορμή την επίσκεψη κλιμακίου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής και της Προέδρου της, Κατερίνας Ιγγλέζη, στην περιοχή του Ασωπού.

http://exeisminima.gr/blog/%CE%BF-%CE%B8%CE%AE%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%89%CF%80%CF%8C/

This entry was posted in 2016, Άρθρα, Βοιωτία, Περιβάλλον, Τοπική Αυτοδιοίκηση and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.