Σχετικά με τη συνάντηση του βουλευτή Ν. Θηβαίου με αγρότες στο μπλόκο Βοιωτίας

logo_vouli-02

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 19/2/2016

Το βράδυ της Παρασκευής 19/2/2016, ο βουλευτής Βοιωτίας, Νίκος Θηβαίος, δέχτηκε τηλεφώνημα από εκπρόσωπο του αγροτικού μπλόκου του Κάστρου Βοιωτίας, με το οποίο του ζητήθηκε να συναντηθεί με τους αγρότες, το Σάββατο στις 11 π.μ. στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς.
Ο κ. Θηβαίος έχει συναντηθεί επανειλημμένα τόσο με τον Αγροτικό Σύλλογο Θήβας, όσο και με ομάδες αγροτών της επαρχίας Λιβαδειάς. Δεδομένου, ωστόσο, ότι το Σάββατο στη Βουλή ψηφίζεται το πολύ σημαντικό νομοσχέδιο για το παράλληλο πρόγραμμα της Κυβέρνησης, διαδικασία στην οποία ο βουλευτής έχει δηλωθεί ως ομιλητής, ο κ. Θηβαίος πρότεινε η συνάντηση να λάβει χώρα, είτε την Κυριακή 21/2, είτε αμέσως μετά τη συνάντηση της αντιπροσωπείας των αγροτών με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ώστε να βοηθήσει, στο βαθμό που του αναλογεί, στην επίλυση των υπαρκτών και σοβαρών προβλημάτων του αγροτικού κόσμου.
Στις εναλλακτικές προτάσεις για συνάντηση του κ. Θηβαίου, η απάντηση ήταν αρνητική. Παρ’ όλα αυτά, ο βουλευτής από την πλευρά του δηλώνει ότι, όπως στο παρελθόν, έτσι και τώρα, είναι ανοιχτός σε έναν ειλικρινή και δημόσιο διάλογο.

Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου

This entry was posted in 2016, Βοιωτία, Δελτία Τύπου and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.